• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Welkom Informatie Indeling Consumpties Presentatie Contact

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat biedt u een dienstverlening aan waarbij tijd, aandacht en respect van groot belang zijn. Medewerkers bieden u een warm welkom bij verdrietige omstandigheden.
Iedere religie, verzekering, uitvaartondernemer of -vereniging is welkom in het uitvaartcentrum.

Iedere uitvaartverzorger kan te allen tijde het uitvaartcentrum voor u reserveren ongeacht waar of hoe u bent verzekerd.

Dienstverlening naar uw wensen:
*    Reserveren wanneer ú dat wenst.
*    Toegang 7 dagen per week dus ook ’s avonds en op zondag.
*    Geen tijdsdruk door de ruime planning

Download hier ons muziekboek

Muziekboek

 

Bereikbaarheid:
*   Uitvaartcentrum Johannes Poststraat ligt op korte afstand van Crematorium Hoorn, de Algemene Begraafplaats en de R.K.      Begraafplaats.
*   Er is een eigen ruime parkeergelegenheid en het P & R terrein, bus- en treinstation liggen nabij.
*   In het gehele pand is ruim toegang voor mindervaliden.

Alles op één locatie, u voorkomt hiermee 2 plechtigheden of diensten na elkaar.
Wanneer u alle diensten in Uitvaartcentrum Johannes Poststraat wilt laten plaatsvinden bestaan de volgende mogelijkheden:
*   Na de plechtigheid en het afscheid nemen wordt de overledene stilzwijgend met de rouwauto overgebracht naar het crematorium.      Het laatste afscheid vindt plaats in de aula van het uitvaartcentrum.
*   Na de plechtigheid en het afscheid nemen komt de rouwauto voorrijden. Terwijl de rouwauto wegrijdt neemt u afscheid van uw      dierbare die zonder nabestaanden naar het crematorium zal worden overgebracht.
*   Na de plechtigheid en het afscheid nemen gaat de naaste familie met hun dierbare mee voor de laatste rit, leggen desgewenst de      bloemen op de bloemenheuvel en gaan aansluitend terug voor de condoleance in Uitvaartcentrum Johannes Poststraat.

De overige familieleden en belangstellenden maken tussentijds gebruik van de koffiekamer. Voor deze tussentijd (max. 30 minuten) worden geen meerkosten in rekening gebracht voor het gebruik van de koffiekamer.

*   Na de plechtigheid en het afscheid nemen gaat de naaste familie, desgewenst met alle gasten, naar de begraafplaats en gaan      aansluitend terug voor een hapje en een drankje in het uitvaartcentrum.

Inmiddels is gebleken dat nabestaanden het ook fijn ervaren om na afloop van de plechtigheid en het gebruik van de koffiekamer hun dierbare te begeleiden naar het crematorium of de begraafplaats en het laatste afscheid in besloten kring te laten plaatsvinden. Indien gewenst kan men in het crematorium de afscheidkamer voor 30 minuten reserveren. Hiervoor worden extra kosten berekend door het crematorium.

Aanleveren van rouwstukken- en bloemen:

Deze kunnen zowel door nabestaanden als door bloemisten van maandag t.m. zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur worden aangeleverd in de daarvoor bestemde bloemenruimte (kant Johannes Poststraat). Deze ruimte is tijdens deze periode altijd toegankelijk, echter is er geen medewerkster aanwezig. Men wordt verzocht om na het aanleveren van de stukken- en of bloemen telefonisch contact op te nemen met het uitvaartcentrum.